L1 TV

01:00:

Volg ons ook via

  • Twitter
  • Facebook
  • Youtube
  • LinkedIN
  • L11
Header

L1 Reclame, aangenaam!

CONTACT     BEREIK     RECLAMENIEUWS     MEDEWERKERS     MEDIAPARTNERSCHAP     RECLAMEPRODUCTIES

L1 is het toonaangevend informatiemedium van en over Limburg: snel, actueel, onafhankelijk, betrouwbaar, breed toegankelijk en maatschappelijk relevant. Van belang en boeiend voor elk deel van Limburg, voor elke Limburger en voor iedereen die in Limburg is geïnteresseerd.

L1 biedt adverteerders een kwalitatief goed multimediaal reclameplatform (televisie, radio, internet, teletekst en nieuwe media) met een groot bereik. Onze media-adviseurs adviseren u aan de hand van een uitgebreide intake (behoeften-inventarisatie) over de beste mediamix voor uw campagne, waarmee uw doelgroep en communicatiedoelstelling(en) optimaal worden bereikt.

Om u vakkundig te adviseren worden onze media-adviseurs voortdurend getraind en geschoold, waardoor zij op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw én ons vakgebied.

Kwaliteit is het leidende principe binnen L1. Dat ziet u terug in de programmering alsmede in de advisering en voorstellen die u van onze media-adviseurs ontvangt. Als enige in Limburg beschikt L1 over de unieke combinatie van radio, televisie, internet, teletekst en nieuwe media onder één dak. Hierdoor zijn wij in staat uw boodschap multimediaal te communiceren om zo een optimaal bereik te garanderen. Hierbij zoekt L1 steeds meer aansluiting bij interessegroepen in plaats van klassieke doelgroepen (m.n. op basis van leeftijd). Hierdoor bereiken we ook een relatief jongere doelgroep, vaak bestaand uit gezinnen met jonge kinderen, hetgeen voor een groot aantal adverteerders een interessante doelgroep is.

Reclameproducten
Aangezien L1 beschikt over verschillende communicatiekanalen kunt u op verschillende manieren uw reclamecampagne communiceren:
- L1 TV: commercial, programmasponsoring, billboarding, promercial en bedrijfsfilm
- L1 Radio: commercial, billboarding en programmasponsoring
- L1 Teletekst: reclameboodschap
- L1.nl: bannering en streaming op videoplayer of audioplayer
- Anders: sponsoring van (live)uitzendingen, social media of bannering in de L1 apps of L1 nieuwsbrieven

NIEUW: 1Limburg: de unieke krachtenbundeling van L1 en Dagblad de Limburger. Vanaf medio september brengen de app en website van 1Limburg alle actualiteiten op het gebied van nieuws en sport in Limburg.

Natuurlijk kunnen al deze reclamemiddelen met elkaar gecombineerd worden voor multimediale of crossmediale campagnes. De media-adviseur adviseert u en maakt op basis van uw wensen een passend voorstel.

Dichtbij, Actueel, Verbindend… Dit is L1

Overzicht reclamemogelijkheden L1

Voorwaarden
Onderstaand vindt u onze algemene voorwaarden alsmede de technische aanleverspecificaties voor het aanleveren van radiocommercials, tv-commercials en banners.
L1 Algemene voorwaarden
L1 Technische voorwaarden radio en televisie
L1 Technische voorwaarden bannering
1Limburg Tarieven en Aanleverspecificaties

Contact
Neem hier contact op met L1 Reclame

L1 Reclameproducties
De afdeling L1 Reclameproducties kan de productie van uw commercial verzorgen.