L1 TV

01:00:

Volg ons ook via

  • Twitter
  • Facebook
  • Youtube
  • LinkedIN
  • L11
Header

Bestellen DVD

U kunt een DVD bestellen van (onderdelen van) uitgezonden tv-programma's. Een DVD kost 28,35 euro voor programma's van maximaal een half uur. Dit bedrag is inclusief verzendkosten.

De opdracht wordt verwerkt zodra de betaling binnen is. Het juiste rekeningnummer voor deze betaling krijgt u van ons in een e-mail zodra u een opname bestelt. U dient rekening te houden met een levertijd van ongeveer twee weken na het moment van betalen. Bestelt u meerdere afleveringen uit een tv-serie, dan dient u per aflevering te betalen.

Langere programma's zijn duurder. U kunt daarvoor telefonisch contact met ons opnemen.
Beelden die niet zijn uitgezonden, zijn niet te bestellen.
Beeldmateriaal is niet direct via onze site te downloaden.

Een deel van onze tv-uitzendingen is via onze L1 Shop te bestellen. Kijk daarom eens of u de gewenste uitzending in onze shop ziet. Daar is bijvoorbeeld de DVD Beppie in Ahoy samen met de CD "Laot mer goon. 't is zoewied" te bestellen. Allemaal op www.L1Shop.nl.
 

Attentie

Van een aantal programma's heeft L1 de rechten niet. Van die losse tv-programma's of tv-series mogen wij geen kopie-DVD's aan u versturen.

Het gaat om programma's als Natuurlijk Limburg, Daar is mijn Vaderland, André Rieu, A Magical Night, LSO, LVK, Tijd voor Toen, Schlagerfestival, Teun Ten Top, De Tent van Emil, Het Verdriet van Roermond, Mega Piraten Festijn, de Boètegewoeëne Boètezitting, de Gulpener Vastelaoves Finale, openingsshow Floriade 2012, Het Verborgen Front, Oktoberfeest.
Bestelt u een programma waarvan geen kopie-DVD gemaakt mag worden, dan hoort u dat natuurlijk van ons.

:
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.